Nieuw-Zeelands lamsvlees

Nieuw-Zeelands lamsvlees kopen we in om u het hele jaar lamsvlees van hoge kwaliteit te kunnen bieden. De herkomst is duidelijk: Nieuw-Zeeland. Reden dat dit lamsvlees de wereld over gaat, is dat de omstandigheden er ideaal zijn voor het grootbrengen van de dieren. De lammeren groeien op in de vrije natuur, waar ze volop vers gras grazen. Doordat de Pacifische Oceaan nabij is, heeft het gras een lichtzilte smaak, de basis voor heerlijk vlees.

 

Nieuw-Zeelands lamsvlees

  • Geboren en gemest: Nieuw Zeeland
  • Houderij: Grazen in vrije uitloop op de weides

AMBACHT · SMAAK · ZORG

Grasgevoerd lamsvlees

Hoewel Nieuw-Zeeland niet naast de deur ligt, kozen we onze leverancier met de grootste zorgvuldigheid. Het Nieuw-Zeelandse lamsvlees dat we aanbieden, is uitsluitend grasgevoerd en vrij van steroïden en hormonen. Puur natuur! De zorg die de boeren hun dieren geven, zorgt voor een exceptionele smaak. Het vlees is iets vetter dan het Hollandse lamsvlees. 

Tips van de Meesterslager

“Hoe jonger het lam, hoe malser het vlees. Het vlees is licht van kleur en dat hoort zo: hoe donkerder, hoe ouder het vlees, wat niet ten goede komt aan de smaak. Jong lamsvlees heeft een zeer eigen, delicate smaak.”

Dennis van Dun

Meesterslager