Specialisten
Onze specialisten
Smaak, zorg en ambacht zijn de pijlers van Slagerij-Traiteur Van Roessel. Dat kunnen we waarmaken dankzij ons team van specialisten. Voor en achter de schermen van onze slagerij, keuken en winkel werken de allerbeste vakmensen. Verkoopadviseurs die hun vak verstaan, onder aanvoering van branche erkende meesterverkoper Christiaan Verkuijl. Een koude en warme keuken waar dagelijks met veel zorg heerlijke verse maaltijden, soepen en sauzen worden bereid, onder leiding van chef-kok John van Delft. Maar liefst twee meester worstmakers die de mooiste worsten en vleeswaren maken: Thom Snels en Dennis van Dun. En aan het roer staat Dennis van Dun, in maart 2018 als eerste slager van Nederland beëdigd tot branche erkende meesterslager en zesde generatie in een familie van ambachtelijke slagers. Dennis wordt nog altijd aan zijn zijde gestaan door zijn moeder, patroon-meesterslager Anneke van Dun-van Roessel en tot aan diens overlijden in 2018, eveneens door zijn vader, ambachtelijk slager Jan van Dun.