meesterslager-dennisvandun

BRANCHE ERKENDE

MEESTERSLAGER

“De meesterproef daagde me uit om het állerbeste van mezelf te laten zien. Het behalen van de branche erkende meestertitel is de hoogste waardering binnen mijn vakgebied. Bovendien draagt de meestertitel bij aan een betere waardering en erkenning van het slagersambacht. Ik zie het als mijn plicht om het slagersvak in ere te houden en de consument te blijven tonen hoe wij met eerlijke ingrediënten de allerlekkerste producten bereiden. De Meestertitel behaalde ik dus voor mezelf én voor het ambacht.”

brancheerkendemeesterslager

Stichting Meestertitels Slagersbranche:

“Deze meestertitel is er alleen voor de állerbesten in de slagersbranche. Het toont aan dat een slager het slagersvak excellent beheerst.”

Dennis van Dun uit Waalwijk mag zich als eerste slager van Nederland ‘branche erkende meesterslager’ noemen, zo is op 15 maart 2018 bekendgemaakt. De officiële inauguratie tot meesterslager is de bekroning van een intensief traject met een omvangrijke meesterproef. De deelnemende kandidaten zijn streng en zorgvuldig beoordeeld door de onafhankelijke Stichting Meestertitels Slagersbranche

Aan de prestigieuze titel branche erkende meesterslager ligt een intensief programma en een onafhankelijke en kritische beoordeling door de beste ambachtsmensen uit het slagersvak ten grondslag.