Welkom bij Slagerij-Traiteur Van Roessel - dé slagerij voor Waspik en omgeving!

Bent u op zoek naar de beste slagerij in Waspik? Zoek niet verder! Bij Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk vinden we trots in ons ambachtelijke slagerswerk en bieden we u een verfijnde selectie vleesspecialiteiten en delicatessen, allemaal met zorg en liefde bereid.

Waarom kiezen voor Slagerij-Traiteur Van Roessel?

  1. Smaak: Onze producten zijn een ware smaakbeleving. Met de fijnste kruiden en specerijen tillen we elk gerecht naar een hoger niveau.
  2. Zorg: We hechten grote waarde aan kwaliteit en hygiëne. Al ons vlees wordt met uiterste zorg geselecteerd en verwerkt, zodat u met een gerust hart kunt genieten.
  3. Ambacht: Bij Van Roessel draait alles om ambachtelijk vakmanschap. Onze slagers hebben jarenlange ervaring en gebruiken traditionele technieken om de beste producten te leveren.

Bezoek onze gezellige eetwinkel in Waalwijk of bestel eenvoudig online via onze webshop. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan vers vlees, huisgemaakte vleeswaren en smaakvolle maaltijden. We bieden ook diverse traiteurservices voor speciale gelegenheden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatieve slagerij in Waspik, dan is Slagerij-Traiteur Van Roessel uw beste keuze. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte vleesproducten voor uw maaltijden. Proef het verschil van onze passie voor het slagersambacht!

Wacht niet langer en kom langs bij Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk. Smaak, zorg en ambacht staan centraal in elk product dat we leveren. Vertrouw op ons voor de lekkerste vleeservaring in Waspik en de wijde omgeving!

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

Openingstijden

Laden...

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

BRANCHE ERKENDE

MEESTERSLAGER

“De meesterproef daagde me uit om het állerbeste van mezelf te laten zien. Het behalen van de branche erkende meestertitel is de hoogste waardering binnen mijn vakgebied. Bovendien draagt de meestertitel bij aan een betere waardering en erkenning van het slagersambacht. Ik zie het als mijn plicht om het slagersvak in ere te houden en de consument te blijven tonen hoe wij met eerlijke ingrediënten de allerlekkerste producten bereiden. De Meestertitel behaalde ik dus voor mezelf én voor het ambacht.”