Ambachtelijke Slagerij en Traiteur in de buurt van Tilburg: Slagerij-Traiteur Van Roessel

Welkom bij Slagerij-Traiteur Van Roessel, uw culinaire parel in de buurt van Tilburg! Als ambachtelijke slagerij en traiteur zijn we gepassioneerd over ons vak en bieden we verrukkelijke vleesspecialiteiten en delicatessen waar u naar verlangt. Of u nu in Tilburg woont of in de omliggende regio, bij Slagerij-Traiteur Van Roessel bent u aan het juiste adres voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring.

Een Traditioneel Ambacht

Bij Slagerij-Traiteur Van Roessel dragen we ons eeuwenoude slagersambacht met trots. Vijf generaties lang hebben we gestreefd naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Onze ervaren slagers selecteren met zorg het beste vlees en bereiden dit volgens authentieke methoden. Het resultaat is een assortiment vleesspecialiteiten dat uitblinkt in smaak, malsheid en puurheid.

Eetwinkel en Online Gemak

In onze gezellige eetwinkel in Waalwijk verwelkomen we u graag persoonlijk en voorzien we u graag van advies over ons assortiment. Als u echter geen tijd heeft om langs te komen, kunt u terecht op onze gebruiksvriendelijke webshop. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment bekijken en uw bestelling plaatsen, die we vervolgens met zorg voor u klaarzetten in onze winkel.

Onweerstaanbare Vleesspecialiteiten

Onze slagerij staat bekend om haar onweerstaanbare vleesspecialiteiten. Of het nu gaat om mals rundvlees, smakelijk varkensvlees, sappige kip of ambachtelijk bereid wild, wij hebben voor elk gerecht het juiste vlees. Laat u adviseren door onze vakmensen over de perfecte snit en de ideale bereiding, zodat u altijd een memorabele maaltijd op tafel zet.

Heerlijke Delicatessen

Naast ons smaakvolle vleesassortiment bieden we een uitgebreide selectie van heerlijke delicatessen. Geniet van onze huisgemaakte patés, bijzondere kazen, smeuïge tapenades en verse salades. Hiermee geeft u elke maaltijd een extra dimensie en creëert u culinaire hoogstandjes die uw smaakpapillen verwennen.

Lokaal en Persoonlijk

Slagerij-Traiteur Van Roessel is diepgeworteld in de lokale gemeenschap. We koesteren onze klanten en streven naar persoonlijk contact en uitstekende service. Ons team staat altijd klaar om uw culinaire vragen te beantwoorden en u te inspireren met nieuwe smaakvolle ideeën.

Bezoek Slagerij-Traiteur Van Roessel

Breng een bezoek aan onze eetwinkel in Waalwijk en ontdek het ruime assortiment van Slagerij-Traiteur Van Roessel. Ervaar de passie voor ambacht en proef de ongeëvenaarde kwaliteit van ons vlees en onze delicatessen. Als u in Tilburg woont, is onze slagerij gemakkelijk bereikbaar en staat onze eetwinkel voor u open.

Ontdek zelf de ambachtelijke smaak van Slagerij-Traiteur Van Roessel en geniet van een culinaire ervaring die uw verwachtingen overtreft. Voor smaakvol vlees en onweerstaanbare delicatessen bent u bij ons aan het juiste adres.

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

Openingstijden

Laden...

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

BRANCHE ERKENDE

MEESTERSLAGER

“De meesterproef daagde me uit om het állerbeste van mezelf te laten zien. Het behalen van de branche erkende meestertitel is de hoogste waardering binnen mijn vakgebied. Bovendien draagt de meestertitel bij aan een betere waardering en erkenning van het slagersambacht. Ik zie het als mijn plicht om het slagersvak in ere te houden en de consument te blijven tonen hoe wij met eerlijke ingrediënten de allerlekkerste producten bereiden. De Meestertitel behaalde ik dus voor mezelf én voor het ambacht.”