Welkom bij Slagerij-Traiteur Van Roessel - uw culinaire bestemming voor de prachtige stad 's-Hertogenbosch, ook wel bekend als Den Bosch, en omgeving!

Bent u op zoek naar een uitmuntende slagerij in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch)? Zoek niet verder! Bij Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk voelen we een diepe trots voor ons ambachtelijk slagerswerk, en we bieden u een verfijnde selectie vleesspecialiteiten en delicatesse, met toewijding en passie bereid.

Wat maakt Slagerij-Traiteur Van Roessel uniek?

  1. Smaak: Onze producten zijn waarlijk kunstwerkjes in smaakbeleving. Met de meest verfijnde kruiden en specerijen tillen we elk gerecht naar een hoger niveau.
  2. Zorg: We hechten groot belang aan kwaliteit en hygiëne. Elk stuk vlees wordt met grote zorg geselecteerd en verwerkt, zodat u met een gerust hart kunt genieten van onze producten.
  3. Ambacht: Bij Van Roessel draait alles om authentiek vakmanschap. Onze ervaren slagers hanteren traditionele technieken om de beste producten te leveren.

Bezoek onze sfeervolle eetwinkel in Waalwijk of bestel eenvoudig online via onze webshop. Ontdek ons uitgebreide assortiment van vers vlees, huisgemaakte vleeswaren en heerlijke maaltijden. Voor speciale gelegenheden bieden we tevens diverse traiteurservices.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige slagerij in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch), dan is Slagerij-Traiteur Van Roessel uw ideale keuze. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte vleesproducten voor uw culinaire creaties. Ervaar de passie voor het slagersambacht!

Wacht niet langer en kom naar Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk. We garanderen een verrukkelijke smaakervaring, waarbij zorg en ambacht in elk stuk vlees zijn verweven. Vertrouw op ons voor een onvergetelijke smaakbeleving in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) en omstreken!

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

Openingstijden

Laden...

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

BRANCHE ERKENDE

MEESTERSLAGER

“De meesterproef daagde me uit om het állerbeste van mezelf te laten zien. Het behalen van de branche erkende meestertitel is de hoogste waardering binnen mijn vakgebied. Bovendien draagt de meestertitel bij aan een betere waardering en erkenning van het slagersambacht. Ik zie het als mijn plicht om het slagersvak in ere te houden en de consument te blijven tonen hoe wij met eerlijke ingrediënten de allerlekkerste producten bereiden. De Meestertitel behaalde ik dus voor mezelf én voor het ambacht.”