Welkom bij Slagerij-Traiteur Van Roessel - uw culinaire bestemming in de regio van Loon op Zand!

Bent u op zoek naar een voortreffelijke slagerij in Loon op Zand? Zoek niet verder! Bij Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk beleven we een diepe voldoening aan ons ambachtelijk slagerswerk, en we bieden u een smaakvolle selectie vleesspecialiteiten en delicatesse, met toewijding en passie bereid.

Wat maakt Slagerij-Traiteur Van Roessel uniek?

  1. Smaak: Onze producten zijn ware meesterwerken in smaakbeleving. Met de meest verfijnde kruiden en specerijen tillen we elk gerecht naar een hoger niveau.
  2. Zorg: We hechten groot belang aan kwaliteit en hygiëne. Elk stuk vlees wordt met grote aandacht geselecteerd en verwerkt, zodat u met een gerust hart kunt genieten van onze producten.
  3. Ambacht: Bij Van Roessel draait alles om authentiek vakmanschap. Onze ervaren slagers hanteren traditionele technieken om de beste producten te leveren.

Breng een bezoek aan onze sfeervolle eetwinkel in Waalwijk of bestel gemakkelijk online via onze webshop. Ontdek ons uitgebreide assortiment van vers vlees, huisgemaakte vleeswaren en verrukkelijke maaltijden. Voor speciale gelegenheden bieden we ook diverse traiteurservices.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige slagerij in Loon op Zand, dan is Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk uw ideale keuze. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte vleesproducten voor uw culinaire creaties. Beleef de passie voor het slagersambacht!

Wacht niet langer en kom naar Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk. We garanderen een verrukkelijke smaakervaring, waarbij zorgzaamheid en ambacht in elk stuk vlees zijn verweven. Vertrouw op ons voor een onvergetelijke smaakbeleving in Loon op Zand en omstreken!

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

Openingstijden

Laden...

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

BRANCHE ERKENDE

MEESTERSLAGER

“De meesterproef daagde me uit om het állerbeste van mezelf te laten zien. Het behalen van de branche erkende meestertitel is de hoogste waardering binnen mijn vakgebied. Bovendien draagt de meestertitel bij aan een betere waardering en erkenning van het slagersambacht. Ik zie het als mijn plicht om het slagersvak in ere te houden en de consument te blijven tonen hoe wij met eerlijke ingrediënten de allerlekkerste producten bereiden. De Meestertitel behaalde ik dus voor mezelf én voor het ambacht.”