Dé Slagerij in omgeving Kaatsheuvel - Welkom bij Slagerij-Traiteur Van Roessel!

Bent u op zoek naar de beste slagerij in de buurt van Kaatsheuvel? Zoek niet verder! Bij Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk vinden we trots in ons ambachtelijke slagerswerk en bieden we u een verfijnde selectie vleesspecialiteiten en delicatessen, allemaal met zorg en liefde bereid.

Unieke slagerij nabij Kaatsheuvel

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatieve slagerij nabij Kaatsheuvel, dan is Slagerij-Traiteur Van Roessel uw beste keuze. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte vleesproducten voor uw maaltijden. Proef het verschil van onze passie voor het slagersambacht!

Onze klanten vertrouwen op ons voor de lekkerste vleeservaring, of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een doordeweekse maaltijd of een zomerse barbecue. Bij Slagerij-Traiteur Van Roessel, branche erkende meesterslager, kunt u altijd rekenen op vakmanschap, kwaliteit en een warm welkom. 

Wacht niet langer en kom langs bij Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk. Smaak, zorg en ambacht staan centraal in elk product dat we leveren. Vertrouw op ons voor de lekkerste vleeservaring in Kaatsheuvel en de wijde omgeving.

Ontdek onze gourmet- en hapjesschalen

Bent u op zoek naar een gezellige avond met vrienden of familie? Laat ons uw avond compleet maken met onze uitgebreide selectie gourmet- en hapjesschalen. Of het nu gaat om sappige stukjes vlees, smaakvolle vis of vegetarische opties, wij hebben voor elk wat wils. Onze schalen zijn met zorg samengesteld om u en uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Perfecte barbecue-ervaring

Niets zegt zomerse gezelligheid zoals een heerlijke barbecue. Bij Slagerij Van Roessel begrijpen we de kunst van het grillen als geen ander. Daarom bieden we een breed scala aan barbecue vlees van de hoogste kwaliteit, perfect voor elke gelegenheid. Van sappige hamburgers tot mals gemarineerde spareribs, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw barbecue tot een succes te maken!

Waarom kiezen voor Slagerij-Traiteur Van Roessel?

  1. Smaak: Een goede, volle smaak kan zich alleen ontwikkelen als de basis goed is. Van Roessel is altijd op zoek naar de beste vleesrassen en bloedlijnen. Meesterslager Dennis van Dun selecteert alle leveranciers zorgvuldig en is nauw betrokken bij het grootbrengen van de dieren. De juiste voeding, aandacht voor de leefomgeving en respect voor het dier zijn de basisvoorwaarden voor de beste, pure en eerlijke smaken. U proeft dat verschil echt.
  2. Zorg: Verantwoord vlees eten vraagt om aandacht en zorg. Onze visie: vlees is een onmisbare bron van essentiële bouw- en voedingsstoffen, mits u kiest voor vlees van goede kwaliteit. Daarin maken wij graag het verschil. Zorg is veelomvattend, maar ons uitgangspunt is dat we ondernemen met zorg voor onze klanten, ons team en met respect voor het dier en de wereld om ons heen.
  3. Ambacht: Het slagersambacht is een uniek ambacht en dat houden we graag in ere. Als ambachtelijke slagerij beheersen we alle facetten van het slagersvak. Dat begint met de keuze voor leveranciers, vervolgens het toezichthouden op zowel het grootbrengen van dieren als de slacht, de keuring van levend vee tot en met het verwerken van vlees tot heerlijke producten en het adviseren daarover. Zo kunnen we een goed en eerlijk product leveren van hoogstaande kwaliteit.

Bezoek onze schitterende eetwinkel in Waalwijk of bestel eenvoudig online via onze webshop. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan vers vlees, gourmet en hapjesschalen en smaakvolle maaltijden. Of bent u op zoek naar een smaakvol stuk vlees voor op de barbecue? Bij ons bent u op het juiste adres!

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

Openingstijden

Laden...

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

BRANCHE ERKENDE

MEESTERSLAGER

“De meesterproef daagde me uit om het állerbeste van mezelf te laten zien. Het behalen van de branche erkende meestertitel is de hoogste waardering binnen mijn vakgebied. Bovendien draagt de meestertitel bij aan een betere waardering en erkenning van het slagersambacht. Ik zie het als mijn plicht om het slagersvak in ere te houden en de consument te blijven tonen hoe wij met eerlijke ingrediënten de allerlekkerste producten bereiden. De Meestertitel behaalde ik dus voor mezelf én voor het ambacht.”