Welkom bij Slagerij-Traiteur Van Roessel - Dé Slagerij in Waalwijk voor Drunen en omgeving!

Bent u op zoek naar een ambachtelijke slagerij met de meest verrukkelijke vleesspecialiteiten en delicatessen in de buurt van Drunen? Zoek niet verder! Bij Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk bent u aan het juiste adres. Onze passie voor smaak, zorg en ambacht vormt de basis van onze Van Roessel-garantie, waardoor wij al jarenlang een begrip zijn in de regio.

Dé Slagerij voor Drunen en omgeving

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een slagerij in de buurt van Drunen die kwaliteit en smaak hoog in het vaandel heeft staan. Onze locatie in Waalwijk is slechts een korte rit verwijderd van Drunen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot onze overheerlijke producten. Of het nu gaat om een gezellige barbecue, een feestelijke gelegenheid of een alledaagse maaltijd, Slagerij-Traiteur Van Roessel zorgt ervoor dat uw gerechten een ware culinaire belevenis worden.

Van Herpt – Delicatessenwinkel in Drunen

Helaas heeft delicatessenwinkel Van Herpt onlangs onverwachts de deuren gesloten. Daarmee verliezen de inwoners van Drunen een mooie winkel. Mogelijk deed u geregeld inkopen bij Van Herpt en weet u zodoende dat ook veel van onze huisgemaakte vleeswaren, salades, soepen en diverse andere specialiteiten er verkrijgbaar waren. Gelukkig hoeft u onze specialiteiten niet te missen. Om van dat lekkers te blijven genieten, bent u van harte welkom in onze winkel aan de Grotestraat in Waalwijk.

Bezoek Slagerij-Traiteur Van Roessel in Waalwijk

Kom langs in onze slagerij in Waalwijk en ontdek de heerlijke geuren en smaken van onze vleesspecialiteiten en delicatessen. Ons team staat voor u klaar om u te verwelkomen en te helpen bij uw keuze. U vindt ons op Grotestraat 197 in Waalwijk, op slechts een korte afstand van Drunen.

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

Openingstijden

Laden...

Adresgevens

Slagerij Van Roessel B.V.
Grotestraat 197
5141 JS Waalwijk
Tel. 0416-337707

Social media

BRANCHE ERKENDE

MEESTERSLAGER

“De meesterproef daagde me uit om het állerbeste van mezelf te laten zien. Het behalen van de branche erkende meestertitel is de hoogste waardering binnen mijn vakgebied. Bovendien draagt de meestertitel bij aan een betere waardering en erkenning van het slagersambacht. Ik zie het als mijn plicht om het slagersvak in ere te houden en de consument te blijven tonen hoe wij met eerlijke ingrediënten de allerlekkerste producten bereiden. De Meestertitel behaalde ik dus voor mezelf én voor het ambacht.”