Vaderdag tip: Côte de boeuf bakken als een baas

Zondag 16 juni is het vaderdag. Wij hebben een hele leuke cadeausuggestie voor je: Het boek Chef on a Mission met een gratis bijlage van 16(!) pagina’s “Côte de boeuf bakken als een baas”!
Meesterslager Dennis van Dun heeft samen Jeroen van Oijen (Chef on a Mission) gepoogd om de ultieme bereiding van de koning aller steaks vast te leggen. Wanneer je (voor vaderdag) het boek Master the Originals aanschaft krijg je dit hoofdstuk er gratis bij. Uiteraard kun je dit ook nog aanvullen met een prachtige Dry aged-steak uit onze Meesterselectie of tal van andere producten in onze winkel.

Het boek Master the Originals
Jeroen van Oijen, Chef on a Mission, gaat jou leren koken als een chef. Op een unieke manier leer je beter en meer ontspannen koken aan de hand van de 100 bekendste gerechten ter wereld. In deze klassiekers zitten alle technieken verscholen die essentieel zijn in de keuken. Hij reist de wereld af om in de leer te gaan bij de mensen die deze gerechten niet een paar keer, maar duizenden keren hebben gemaakt. De essentie ervan vangt en verwerkt hij in ‘Master the Originals’: een vijfdelige boekenserie met honderd recepten waar iedere thuiskok mee aan de slag kan. Doe je mee?

Wil je dit unieke exemplaar aanschaffen?
Het boek is verkrijgbaar bij Van Roessel. Je kunt het boek ook ter plekke laten verwerken in een pakket met bijvoorbeeld een prachtige Dry Aged-steak. Bekijk hier onze selectie: MEESTERSELECTIE DRY AGED.
Extra upgrading van het cadeau kan ook nog met mooie steakmessen, vleesmessen van Japans staal, Steakmix Van Roessel (peper, zout, vleugje knoflook), Zeezout van Zeeuwse Zoute of een prachtige vleeswijn zoals onze Craft meets Craft (chateau Puybarbe, gebottled door Van Iersel Waspik) of The Sacred Cow Malbec uit Argentinië.  Zoek iets moois uit en ons team maakt er een heerlijk cadeau van. Het boek met bijlage is ook te bestellen via: chefonamission.nl.