Gamba s in knoflooksaus

Gamba s in knoflooksaus
€9,63
Heerlijk als warme tapas of bij de maaltijd
Allergenen informatie





In ons bedrijf worden diverse allergenen verwerkt waardoor sporen hiervan niet uit te sluiten zijn.
Bereidingsadvies
Ingrediënten
Voedingswaarde
Bereidingsadvies
Opwarmadvies bij voorkeur in de oven (zwarte bak): 20 – 25 minuten in een voorverwarmde oven van 175C of 4 – 5 min. in de magnetron op vol vermogen (gaatjes in folie). Ook geschikt om in te vriezen.
Ingrediënten
garnaal (schaaldier ), zout, plantaardige olie, gemodificeerd mais zetmeel (mais , aardappel), magere melkpoeder, ei geel, palmvet, suiker, melk suiker, aroma (selderij, ei ), melkeiwit , room (melk ), groenten, tarwe bloem, palmvet, gist extract, kippenvlees , kruiden en specerijen (koriander , selderij zaad), antioxidant: e392, stabilisator: e331, e407, e466, emulgator: e471, zuurteregelaar: e260, verdikkingsmiddel: e410, e412, e415, smaakversterkers: e620, e621, e631, e627, voedingszuur: e330, conserveermiddel: e211, e222
Voedingswaarde
| Energie | 903.948 KJ |
|---|---|
| Energie | 181.846 kcal |
| Vetten | 9.569 g |
| waarvan verzadigde vetzuren | 3.781 g |
| Koolhydraten | 3.869 g |
| waarvan suikers | 2.150 g |
| Eiwitten | 20.408 g |
| Zout | 2.062 g |
| Vocht | 65.701 g |
Gebakken gamba’s in een saus van room met verse kruiden en knoflook