van roessel
van roessel

Eten wordt genieten, dankzij de koks van Van Roessel

Te weinig tijd om te koken? Of zin om thuis lekker ‘uit eten’ te gaan? Op onze traiteur-afdeling kunt u dagelijks een keuze maken uit een gevarieerd aanbod complete en gezonde maaltijden, vers bereid door onze koks John van Delft en Anneke de Groot.

Van stevige stamppotten in de winter en complete ovenschotels tot luxe culinaire gerechten voor feestelijke momenten. Iedere week verrassen we u met een nieuwe weekschotel, naast de vertrouwde favorieten op de kaart. Ook voor bijgerechten kunt u bij ons terecht, zoals huisgemaakte jus, delicate sauzen en romige aardappelpuree. En heeft u onze soepen al eens geprobeerd?

foto

‘Gemak dient de mens; onze maaltijden hoeft u alleen maar even te verwarmen in oven of magnetron. Eet smakelijk!’

- Niki van Delft, afdeling traiteur (èn dochter van chef-kok John van Delft!)